Mancare de mazare cu carne

de mihaelar63 in Porc, 17 Ian 2011 | 4591 vizualizari

 

Ne place foarte mult mazarea, asa ca am dorit sa va prezint varianta mea .

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 felie telina
  • 500 gr  pulpa porc 
  • 500 gr mazare verde[ congelata]
  • sare
  • piper
  • boia  rosie de ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura pasta rosii 
  • 1 lingura rasa zahar
  • 1 tulpina marar uscat 
  • patrunjel verde frunze
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne:

  1.  Legumele se curata , se spala si se taie cubulete si se calesc in ulei .
  2.   Adaugati carnea spalata si taiata cuburi mai marisoare .
  3.  Amestecand puneti pasta de rosii , pasta de ardei, boiaua ,sarea si mazarea.
  4.   Complectati cu apa cat sa acopere bine totul , puneti si tulpina de marar care la sfarsitul prepararii o scoateti din mancare si o aruncati .
  5.  Fierbeti la foc potrivit 30 -40 min . pana carne si mazarea sunt patrunse .
  6.  La sfarsit puneti zaharul , patrunjelul; verde tocat si piper proaspat macinat .

                                          Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Zaharul adugat mancarii de mazare o face mai delicioasa .

2

 Folositi mazare congelata , este mult mai fina si cruda decat cea la conserva .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MIUTA 1

17.01.2011, 12:42

Imi place

kamy 1

17.01.2011, 18:52

imi place mazarea papa bun

csillag1993 1

25.02.2011, 22:37

Ador mazarea

Bun De Toot

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite