Mancare de mazare cu carne

de mihaelar63 in Porc, 17 Ian 2011 | 2324 vizualizari

 

Ne place foarte mult mazarea, asa ca am dorit sa va prezint varianta mea .

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 felie telina
  • 500 gr  pulpa porc 
  • 500 gr mazare verde[ congelata]
  • sare
  • piper
  • boia  rosie de ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura pasta rosii 
  • 1 lingura rasa zahar
  • 1 tulpina marar uscat 
  • patrunjel verde frunze
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne:


  1. Legumele se curata , se spala si se taie cubulete si se calesc in ulei .

  2. Adaugati carnea spalata si taiata cuburi mai marisoare .

  3. Amestecand puneti pasta de rosii , pasta de ardei, boiaua ,sarea si mazarea.

  4. Complectati cu apa cat sa acopere bine totul , puneti si tulpina de marar care la sfarsitul prepararii o scoateti din mancare si o aruncati .

  5. Fierbeti la foc potrivit 30 -40 min . pana carne si mazarea sunt patrunse .

  6. La sfarsit puneti zaharul , patrunjelul; verde tocat si piper proaspat macinat .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Zaharul adugat mancarii de mazare o face mai delicioasa .

2

 Folositi mazare congelata , este mult mai fina si cruda decat cea la conserva .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MIUTA 1

17.01.2011, 12:42

Imi place

kamy 1

17.01.2011, 18:52

imi place mazarea papa bun

csillag1993 1

25.02.2011, 22:37

Ador mazarea

Bun De Toot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington