Mancare de mazare cu carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 21 Iun 2011 | 16391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare(820 g)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 dovlecel
  • 2 linguri faina
  • 1 conserva rosii decojite
  • patrunjel
  • sare,piper
  • 400 g carne de porc

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne de porc:

Carnea se feliaza si se prajeste in ulei incins,se scoate si se pastreaza la cald.


Legumele se taie cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se pune faina si se amesteca.


Se stinge cu apa si se adauga mazarea scursa si spalata.


Se fierb legumele 25-30 minute si daca sunt fierte se adauga rosiile pasate si carnea si se fierbe pana scade sosul.


Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

25.06.2011, 15:14

Marina 1

26.06.2011, 22:34

adry88 1

02.07.2011, 16:37

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor