Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Legumele de curata, spala, toaca marunt. ( eu am folosit morcovi, pastarnac, ardei, verdeturi congelate).
Carnea se soteaza in cca 7-8 minute cat sa capete culoare aramie. Se scoate pe un servetel.
Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa. Cand ceapa s-a inmulat putin adaugam coasta. Adaugam apa si le lasam la inabusit cu un varf de lingurita de sare. Cand coasta a fiert pe jumatate adaugam ardeiul, morcovul, pastarnacul si lasam sa fiarba. Dupa cca 10-15 minute se adauga mazarea. Se lasa la fiert toate iar spre final se adauga sucul de rosii si un praf de piper..
la final se pun verdeturile tocate.
Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult