Mancare de mazare cu coaste de porc

de alilianaa in Porc, 8 Ian 2013 | 5671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 g coasta
  • 600 g mazare( conserva)
  • 4 cepe
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o cana de suc de rosii
  • sare, piper
  • marar. patrunjel
  • 100 g ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu coaste de porc:

Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Legumele de curata, spala, toaca marunt. ( eu am folosit morcovi, pastarnac, ardei, verdeturi congelate).


Carnea se soteaza in cca 7-8 minute cat sa capete culoare aramie. Se scoate pe un servetel.


Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa. Cand ceapa s-a inmulat putin adaugam coasta. Adaugam apa si le lasam la inabusit cu un varf de lingurita de sare. Cand coasta a fiert pe jumatate adaugam ardeiul, morcovul, pastarnacul si lasam sa fiarba. Dupa cca 10-15 minute se adauga mazarea. Se lasa la fiert toate iar spre final se adauga sucul de rosii si un praf de piper..


la final se pun verdeturile tocate.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

11.01.2013, 00:11

Buna mazarea
mai ales cand cand costita e la dublu

Tati63 1

11.01.2013, 11:59


eu am preparat-o ieri aproape așa cum este descrisă in rețetă, cu puține modificări și a ieșit foarte bună..

DIANA B 1

11.01.2013, 12:04

Da , daaaaaaaaa ... dai pe mazare 4 lei si pe costita 20
Voi face si eu azi/maine , dar cu mazare congelata , mie-mi place , sa vad ce zice si mon marie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu costita afumata