Mancare de mazare cu pipote si inimi de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 14 Aug 2016 | 1805 vizualizari

 

Nu prea imi place mazarea, dar din mancarea asta chiar am mancat. Buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui;
  • 6 linguri ulei;
  • sare;
  • apa;
  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • un kg mazare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • putin piper negru macinat;
  • o lingura bulion;
  • o legatura de marar verde.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu pipote si inimi de pui:

Pipotele si inimile de pui se spala si se pun sa se inabuse in ulei cu o cescuta de apa si putina sare.


Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.


Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.


Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare.


Dupa ce s-a calit carnea, se adauga legumele cu putina sare si se lasa sa se inabuse. Apoi, se mai adauga apa si se lasa sa se fiarba carnea pe jumatate.


Se spala mazarea, se adauga peste carne impreuna cu o lingurita de boia de ardei dulce, putin piper nengru macinat, putina sare si apa si se lasa in continuare sa fiarba.


Dupa ce mazarea a fiert se adauga o lingura de bulion, se mai da mancarea in cateva clocote, iar la final se adauga mararul spalat si tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Xandrinne 1

16.08.2016, 12:56

elucubratiiculinare 1

17.08.2016, 16:08

tare buna mai este

noiinbucatarie 1

18.08.2016, 22:58

foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si cus cus