Ciorba de pui cu fasole verde

de carmenvlad in Pui, 26 Mar 2011 | 8909 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 500 g carne pui (spate, aripioare)
  • 200 g fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 50 g orez
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • Sare dupa gust
  • 1 lingurita Maggi “secretul gustului”
  •  2 lingurite “bors magic”

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole verde:

Se spala carnea bine si se pune la fiert in aproximativ 3 l apa calda. Se spumeaza de cateva ori si apoi se adauga ½ lingurita sare, pastarnacul, 1 morcov, 1 cartof taiat in patru, fasolea verde si se acopera vasul cu un capac

. Se fierbe ciorba 20 de minute. Se adauga ceapa calita impreuna cu ardeiul gras su un morcov ras in 50 ml ulei, orezul spalat, secretul gustului si se mai fierbe 10-15 minute.

Se acreste ciorba cu 2 lingurite de bors, se presara patrunjel si se opreste focul. Se acopera vasul si se mai lasa 10 minute.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga