Mancare de orez cu stevie, (spanac, urzici, leurda sau untisor)

de susu in Mancaruri de post, 6 Apr 2015 | 2742 vizualizari

 

Iubesc verdeturile, cum apar incep sa le execut, cand se mai ieftinesc le bag frumos si la congelator si iarna cine face ciorbita de loboda......

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi mici de stevie
  • 1 ceapa rosie
  • cateva fire de ceapa verde
  • 1 cescuta de orez
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 capia optional
  • ulei de masline
  • bulion
  • delikat
  • condimente: 1lgt curry, 1lgt boia dulce, turmeric si curcu ma
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de orez cu stevie, (spanac, urzici, leurda sau untisor):

Calim ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit adaugam morcovul ras fin si ardeiul cubulete. Dupa ce le-am calit bine adaugam orezul si condimentele. Punem 2-3 linguri de bulion si amestecam sa nu se prinda. Separat punem stevia spalata si taiata fasii in apa clocotita cu sare. Lasam sa dea cateva clocote, o strecuram. si o trecem prin apa rece cu gheta ca sa-si pastreze culoarea. Stingem orezul cu 3 cani de apa in care am oparit stevia si cand a fiert pe jumatatea adaugam stevia. Mancarica puteti s-o bagati la cuptor sa scada putin..La inceput amestecam in ea dupa care miscam cratita ca sa nu sfaramam orezul. Putem face o astfel de mancarica folosind si alte verzituri ca spanacul, urzicile, loboda si leurda in combinatie sau doar un singur fel. Deasemenea putem inlatura orezul si va iesi o tocanita delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de orez cu stevie, (spanac, urzici, leurda sau untisor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Panacris 1

06.04.2015, 18:11

Nu sunt prietenă cu ștevia și loboda, dar cred că e tare gustoasă mâncărica!

Sim0na 1

06.04.2015, 18:14

Cred ca-i absolut declicioasa! Si eu ador verdeturile astea..

elucubratiiculinare 1

06.04.2015, 22:10

yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut-post