Mancare de pastai cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2010 | 7126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane pastai verzi(800 gr fiecare)
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu muschiulet de porc:

Carnea spala si se taie cubulete.


intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea,sa se rumeneasca putin.


apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine,se fie frageda.


ceapa se curata si se taie rondele.


rosia se toaca cubulete.


se adauga si legumele peste carne.


se da gust cu piper si vegeta.


intre timp pastaiele se scot din borcane si se spala bine de tot.


cand carnea este aproape facuta se pun pastaile(erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).


peste se pune si usturoiul pisat.


bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.


se mai dau cateva clocote si se da deoparte oala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.05.2010, 11:08

ms roxana...nu stiu dak e de regim dar o data la ceva timp de o pofta poti mank

nadina73 1

25.05.2010, 19:55

nimic rocsiregim adevarat nu?ne dai mai tarziu asa?.............dar nu pe spinare?

Rocsi 1

25.05.2010, 21:33

pai mai nadina tu vrei in fiecare zi cate ceva?mai rarut k e mai dragut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana