Mancare de pastai cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2010 | 8319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane pastai verzi(800 gr fiecare)
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu muschiulet de porc:

Carnea spala si se taie cubulete.


intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea,sa se rumeneasca putin.


apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine,se fie frageda.


ceapa se curata si se taie rondele.


rosia se toaca cubulete.


se adauga si legumele peste carne.


se da gust cu piper si vegeta.


intre timp pastaiele se scot din borcane si se spala bine de tot.


cand carnea este aproape facuta se pun pastaile(erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).


peste se pune si usturoiul pisat.


bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.


se mai dau cateva clocote si se da deoparte oala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.05.2010, 11:08

ms roxana...nu stiu dak e de regim dar o data la ceva timp de o pofta poti mank

nadina73 1

25.05.2010, 19:55

nimic rocsiregim adevarat nu?ne dai mai tarziu asa?.............dar nu pe spinare?

Rocsi 1

25.05.2010, 21:33

pai mai nadina tu vrei in fiecare zi cate ceva?mai rarut k e mai dragut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

Ciorba de dovlecei, cu zdrente de oua

de RODIMUR 5

ieri la 19:19

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ceapa.