Mancare de pastai cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2010 | 8851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane pastai verzi(800 gr fiecare)
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu muschiulet de porc:

Carnea spala si se taie cubulete.


intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea,sa se rumeneasca putin.


apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine,se fie frageda.


ceapa se curata si se taie rondele.


rosia se toaca cubulete.


se adauga si legumele peste carne.


se da gust cu piper si vegeta.


intre timp pastaiele se scot din borcane si se spala bine de tot.


cand carnea este aproape facuta se pun pastaile(erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).


peste se pune si usturoiul pisat.


bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.


se mai dau cateva clocote si se da deoparte oala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.05.2010, 11:08

ms roxana...nu stiu dak e de regim dar o data la ceva timp de o pofta poti mank

nadina73 1

25.05.2010, 19:55

nimic rocsiregim adevarat nu?ne dai mai tarziu asa?.............dar nu pe spinare?

Rocsi 1

25.05.2010, 21:33

pai mai nadina tu vrei in fiecare zi cate ceva?mai rarut k e mai dragut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la cuptor cu cartofi noi