Mancare de praz cu masline si carne de curcan

de Oana in Curcan, 11 Noi 2014 | 14858 vizualizari

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

11.11.2014, 16:00

mihaelar63 1

11.11.2014, 16:03

Super mancarica

Mitinita 1

11.11.2014, 16:05

ce-mi plac mie mancarurile astea

anca_rm 1

11.11.2014, 16:11

ce bunatate ai facut din nou Oana

Bunica 1

11.11.2014, 16:17

Buna mancarica!

Merisor 1

11.11.2014, 16:27

Imi place mult mancarea de praz cu masline!

MotanLaOale 1

11.11.2014, 16:32

buna buna

Bya Ralu 1

11.11.2014, 16:50

buna mancarica

Gherca Daniela 1

11.11.2014, 16:52

Giana 1

11.11.2014, 17:00

Super

deyutzky 1

11.11.2014, 17:25

delicioooos

Panacris 1

11.11.2014, 18:34

babi5 1

11.11.2014, 19:05

Constelatialeu 1

11.11.2014, 19:41

Anett 1

11.11.2014, 20:02

iry-gabriela 1

11.11.2014, 21:24

claudiaO 1

12.11.2014, 08:17

ce buna e!!!

Oana 1

12.11.2014, 08:38

Ma bucur ca va place! A iesit tare dulce de la praz, buna-buna

dantes 1

12.11.2014, 09:05

Buna!

Sylvia 1

19.11.2014, 14:21

arata f bine si bravo ca gatesti cu praz e o leguma foarte buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de curcan la punga cu mere caramelizate