Mancare de spanac

de ionela2682 in Mancaruri de legume, 19 Mar 2013 | 3505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat (curatat de codite)
  • 2 cepe mai mici
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • 1 pahar apa
  • sare si piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

 Se curata de codite spanacul si se spala fiecare frunza foarte bine,se pune la scurs

Ceapa se toaca marunt ,se pune la calit in putin ulei pana devine sticloasa.adaugam faina si amestecam energic,

Se adauga 1 pahar de apa in care am dizolvat bulionul,se tine pe foc amestecandu-se ,pana ce compozitia este omogena.

Adaugam spanacul scurs si usor tocat usor tocat

Saram si piperam.

La final adaugam usturoiul pisat

Servim  musai  cu oua ochiuri daca nu suntem in perioada de post.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

DIANA B 1

19.03.2013, 14:49

Extrem de bun ... tre' sa repet , ca tare-mi place

ianculubita 1

19.03.2013, 15:27

MotanLaOale 1

19.03.2013, 17:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac