Mancare tunisiana a la Criss

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 2409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare (ceapa rosie)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 4-5 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare tunisiana a la Criss:

Ceapa se toaca marunt,se pune la calit intr-o cratita cu putin ulei,se adauga ardeii taiati cubulete,apoi rosiile taiate si ele cubulete,si dupa se adauga condimentele si usturoiul. Puteti pune si 2 oua.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare tunisiana a la Criss" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu sunca, porumb si cascaval