Mancarica de cartofi cu pui si masline

de aziz in Pui, 22 Aug 2011 | 5565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui in functie de cate persoane avem la masa(eu am pus aripioare de pasare pt 5 persoane)
  • 2 cepe medii
  • 5-6 cartofi
  • 100 gr masline negre
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • o lingura supa instant
  • putina paprika dulce
  • putina paprika iute
  • patrunjel verde (eu am uitat sa-l pun)
  • usturoi unu doi -catei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu pui si masline:

Portionam carnita,ceapa o taiem marunt.Intr-o tigaie incingem ulei (50 ml)  adaugam ceapa si carnea uscata in prealabil cu hartie absorbanta, lasam pana capata putina culoare dupa care adaugam usturoiul si pasta de tomate.

Adaugam condimentele si apa calda care sa cuprinda carnea.

Cartofii se curata se spala se taie in bucati marisoare si se adauga peste carnita

.Cu un sfert de ora inainte de a inchide adaugam maslinele si apoi patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu castravete murat sau varza murata cum am facut noi.Sa aveti pofta!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (81)

Mihaela11_jo 1

28.08.2011, 09:22

Nu stiu cum sa-ti spun dar eu fara patrunjel nu servesc

aziz 1

28.08.2011, 17:23

drept sa-ti spun vecinica uitai sa-l pui in farfurie la pozat

aziz 1

28.08.2011, 17:25

xandrin

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paprikas cu smantana a la Kati