Mancarica de cartofi cu pui si masline

de aziz in Pui, 22 Aug 2011 | 3178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui in functie de cate persoane avem la masa(eu am pus aripioare de pasare pt 5 persoane)
  • 2 cepe medii
  • 5-6 cartofi
  • 100 gr masline negre
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • o lingura supa instant
  • putina paprika dulce
  • putina paprika iute
  • patrunjel verde (eu am uitat sa-l pun)
  • usturoi unu doi -catei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu pui si masline:

Portionam carnita,ceapa o taiem marunt.Intr-o tigaie incingem ulei (50 ml) adaugam ceapa si carnea uscata in prealabil cu hartie absorbanta, lasam pana capata putina culoare dupa care adaugam usturoiul si pasta de tomate.


Adaugam condimentele si apa calda care sa cuprinda carnea.


Cartofii se curata se spala se taie in bucati marisoare si se adauga peste carnita


.Cu un sfert de ora inainte de a inchide adaugam maslinele si apoi patrunjelul tocat marunt.


Se serveste cu castravete murat sau varza murata cum am facut noi.Sa aveti pofta!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (81)

Mihaela11_jo 1

28.08.2011, 09:22

Nu stiu cum sa-ti spun dar eu fara patrunjel nu servesc

aziz 1

28.08.2011, 17:23

drept sa-ti spun vecinica uitai sa-l pui in farfurie la pozat

aziz 1

28.08.2011, 17:25

xandrin

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti