Mancarica de ceapa

de Anamaria Cook in Mancaruri de legume, 30 Mai 2012 | 6440 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

30.05.2012, 16:46

Lorra 1

30.05.2012, 16:47

Buna, buna

bucatarimcudiana 1

30.05.2012, 16:53

o bunatate

Angelina_Elena 1

30.05.2012, 17:44

mihaelar63 1

30.05.2012, 18:12

Foarte gustoasa mancarica ta
Si eu imi amintesc de sfatul bunicii , faceam tocana de ceapa de post > Spunea ca ceapa trebuie taiata pestisori , mai mare , atunci este mai gustoasa

Anamaria Cook 1

30.05.2012, 18:38

uite ca asta nu stiam dar sunt sigura ca este mai buna, nu pierzi asa mult din gustul cepei, dar cred ca mie imi facea bunica asa deoarece nu prea mancam legumele din mancare Am sa incerc si cu ceapa mai mare acum ca am crescut si imi plac legumele.
Va multumesc tuturor.

RuxyRux 1

30.05.2012, 18:40

Ce bunatate!

mamaieelena 1

30.05.2012, 20:16

imi place mult mancarica ta si cum ai facut-o

Geanina87 1

30.05.2012, 20:26

buna

Alinutza80 1

30.05.2012, 20:38

Anamaria Cook 1

30.05.2012, 20:44

multumesc tare mult va pup pe toate!!!

Rocsi 1

30.05.2012, 21:07

O mancare foarte buna si gustoasa!

Lau 1

30.05.2012, 21:59

tare buna

iry-gabriela 1

30.05.2012, 23:54

Sim0na 1

31.05.2012, 08:29

N-am mancat niciodata!!! Dar arata tare bine..

Laly 1

31.05.2012, 19:55

Este foarte buna

Anamaria Cook 1

31.05.2012, 21:00

Multumesc.
Simona mie imi place tare mult, este o mancarica dulceaga si cred ca preferata mea este sa o fac cu porc dar din pacate nu am avut atunci.
Va pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole alba uscata, cu mini carnati chorizo