Mancarica de ceapa

de Anamaria Cook in Mancaruri de legume, 30 Mai 2012 | 2992 vizualizari

 

Aceasta este o reteta pe care bunica ne-o gatea des, si de aceea aceasta reteta ocupa un loc special in inima mea. Este extrem de delicioasa cu mamaliguta, insa cum eu sunt cam departe de Romaia si nu gasesc malai am decis sa o servesc cu piure de cartofi.

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cepe potrivite
  • 100 g kaizer afumat
  • o conserva rosii in bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite delikat de legume
  • marar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ceapa:

Intr-o tigaie cu putin ulei prajiti kaizerul pana se rumeneste putin.


Tocati ceapa marunt si puneti-o la calit cu kaizerul.


Cand ceapa incepe sa se inmoaie, sfaramati cateii de usturoi cu latul unui cutit si puneti-i in tigaie.


Dati rosiile printr-o sita sa inlaturati semintele si coaja, iar sucul de rosii sa ramana fin(sau puteti folosi suc de rosii gata facut) si puneti-l peste ceapa. Adaugati o cana cu apa si amestecati.


Lasati sa dea in fiert adaugati delicatul si un praf de piper, potriviti de sare si acoperiti cu un capac. Lasati sa fiarba la foc mic pana scade apa.


Puteti servi cu mamaliga, piure de cartofi sau simplu.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

31.05.2012, 08:29

N-am mancat niciodata!!! Dar arata tare bine..

Laly 1

31.05.2012, 19:55

Este foarte buna

Anamaria Cook 1

31.05.2012, 21:00

Multumesc.
Simona mie imi place tare mult, este o mancarica dulceaga si cred ca preferata mea este sa o fac cu porc dar din pacate nu am avut atunci.
Va pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi, cu sos de branza si usturoi