Mâncărică de ghebe în sos de vin

de ionix in Mancaruri de legume, 7 Oct 2010 | 7933 vizualizari

COMENTARII (36)

ionix 1

07.10.2010, 11:12

@Anca... aaaaaaaaah, iutari se gasesc mai multi prin padure... ii stiu si eu pe aia, calcam pe ei in padure da, galbiori ii mai iau si eu sotului.... lasa, iti trece pofta... tu ai gusa aia de curcan... ehe, raritate asa ceva

ANCA 1

07.10.2010, 11:12

ANCA 1

07.10.2010, 11:14

deci data viitoare cand mai ai tu aventuri d-astea nebune prin paduri si dai peste asa ceva, fa-ti pomana, ca suntem vecine aici..

ionix 1

07.10.2010, 11:17

bey, promit ca la urmatoarea transa iti dau si tie un borcanel acolo... uite, mi-am dat cuvantul meu de senzationala asta inseamna cam intr-o luna, sper... le-am terminat aseara, cand i-am facut cu peste

Miha 1

07.10.2010, 11:25

Pune si tu o vorba buna de senzationala ce esti sa trimita si mie neamurile tale niste ciuperci.

ANCA 1

07.10.2010, 11:28

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:57

nu ajung pana la sibiu neamurile tale. Eu nu cunosc ciupercile, dar imiplac. Felicitari pentru avansarea "senzationala"

ela 1

07.10.2010, 14:10

felicitari,doamna de senzatie ce esti

kamy 1

07.10.2010, 17:45

felicitari senzationaloeu cand ajung...talentata???peste 3-4 ani??ionix??u faci mancare de ciuperci si nu gusti???

ionix 1

07.10.2010, 21:07

fetelor, multumesc...

adry88 1

30.05.2011, 21:27

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi si ardei la cuptor