Mancarica de praz, masline si carne

de ANCA in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2009 | 13067 vizualizari

COMENTARII (10)

Oana 1

17.10.2009, 19:41

Ia sa mai fac si eu...arata f. bine si n-am mai facut de multicel...

liana_geicu 1

22.10.2009, 10:35

Am facut si eu aseara si a fost foarte buna! A avut succes!

ANCA 1

22.10.2009, 12:21

hihi, n-avea cum altfel, Liana!

Miha 1

22.10.2009, 12:34

Foarte bine arata. Saru-mana pentru masa!

liana_geicu 1

22.10.2009, 21:08

Azi deja nu mai este mancarica si am primit cerere sa mai fac!

ANCA 1

22.10.2009, 21:50

am spus eu ca e mancarica de lins pe bot dupa!

luminita20_2006 1

23.10.2009, 11:42

super....arata bestial

ANCA 1

23.10.2009, 14:46

multumesc, Lumi

buterfly 1

06.04.2011, 15:03

buna..daca nu pun vin are ceva?ca vreau sa ii dai si fetitei mele.. ..astept raspuns..merci

ANCA 1

07.04.2011, 16:08

fara probleme poti sa pui sau nu vin! vinul da doar savoare, alcoolul se evapora la prepararea termica .. eu ii dau puiului meu, are 3 ani

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui