Mancarica de pui cu legume

de onuta in Pui, 7 Oct 2010 | 5290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui -cateva bucati
  • masline 300 gr.
  • o ceapa mare
  • o lamaie
  • sare,piper dupa gust
  • ulei 3 linguri
  • apa
  • o legatura de patrunjel
  • bulion 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui cu legume:

1. Bucatile din piept de pui se spala si se pun intr un castron.

2. Ceapa se curata  ( se spala ), se taie  pestisori si se pune la calit cu puiul  in putin ulei si apa .

3. Intre timp maslinele gata spalate se inteapa cu furculita si se pun peste ceapa si pui cand totul este bine inabusit.  Mai adaugam apa cat sa acopere totul  , presaram sare si piper dupa gust ,  si lasam la foc normal  sa fiarba timp de 20 minute. Cand puiul este aproape fiert adaugam si bulionul lasand inca 10 minute sa fiarba.

4. Cand mancarica este aproape gata , adaugam patrunjelul tocat marunt si feliile de lamaie si mai lasam sa dea intr un clocot circa 5 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

nadina73 1

23.10.2010, 01:25

am ajuns in ograda taacuma sa vezi ca fac prapad5f

Cris2711 1

01.01.2011, 19:08

ce bunatate ai pregatit,Onuta

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:22

chiar imi e pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor(nr.1)