Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
1. Bucatile din piept de pui se spala si se pun intr un castron.
2. Ceapa se curata ( se spala ), se taie pestisori si se pune la calit cu puiul in putin ulei si apa .
3. Intre timp maslinele gata spalate se inteapa cu furculita si se pun peste ceapa si pui cand totul este bine inabusit. Mai adaugam apa cat sa acopere totul , presaram sare si piper dupa gust , si lasam la foc normal sa fiarba timp de 20 minute. Cand puiul este aproape fiert adaugam si bulionul lasand inca 10 minute sa fiarba.
4. Cand mancarica este aproape gata , adaugam patrunjelul tocat marunt si feliile de lamaie si mai lasam sa dea intr un clocot circa 5 minute.
Pofta buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult