Mancarica de pui cu legume

de onuta in Pui, 7 Oct 2010 | 5425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui -cateva bucati
  • masline 300 gr.
  • o ceapa mare
  • o lamaie
  • sare,piper dupa gust
  • ulei 3 linguri
  • apa
  • o legatura de patrunjel
  • bulion 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui cu legume:

1. Bucatile din piept de pui se spala si se pun intr un castron.

2. Ceapa se curata  ( se spala ), se taie  pestisori si se pune la calit cu puiul  in putin ulei si apa .

3. Intre timp maslinele gata spalate se inteapa cu furculita si se pun peste ceapa si pui cand totul este bine inabusit.  Mai adaugam apa cat sa acopere totul  , presaram sare si piper dupa gust ,  si lasam la foc normal  sa fiarba timp de 20 minute. Cand puiul este aproape fiert adaugam si bulionul lasand inca 10 minute sa fiarba.

4. Cand mancarica este aproape gata , adaugam patrunjelul tocat marunt si feliile de lamaie si mai lasam sa dea intr un clocot circa 5 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta