Mancarica de spanac cu ochiuri de oua

de monicamarton in Mancaruri de legume, 9 Sep 2015 | 1240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente necesare pentru două porţii: ·
  • 400 de grame de spanac
  • 80 de ml de frişcă pentru gătit
  • cinci frunze de leurdă
  • doi căţei de usturoi · două ouă
  • o lingură de ulei de măsline pentru a prăji ouăle sau o lingură de oţet pentru a posa ouăle
  • sare
  • un sfert de linguriţă de piper roşu.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de spanac cu ochiuri de oua:

Spălaţi spanacul şi leurda, curăţaţi usturoiul şi îl spălaţi. Puneţi o cratiţă cu apă la fiert, adăugaţi sare şi când clocoteşte adăugaţi spanacul pe care îl lăsaţi 3 minute să fiarbă.


Scoateţi şi scurgeţi de apă spanacul, apoi, după ce se răceşte, îl tocaţi. Tocaţi mărunt leurda şi usturoiul. Puneţi la foc, într-o cratiţă, frişca pentru gătit, adăugaţi leurda şi usturoiul, amestecaţi două minute apoi adăugaţi spanacul tocat, piperul şi sare, dacă mai este nevoie.


Amestecaţi toate ingredientele încă un minut şi opriţi focul. Aşezaţi mancarea de spanac pe farfurii; prăjiţi într-o lingură de ulei de măsline sau poşaţi în apă cu oţet şi sare două ochiuri de ou şi le puneţi lângă spanac. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de spanac cu ochiuri de oua" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

deyutzky 1

09.09.2015, 16:07

imi place spanacul

Panacris 1

09.09.2015, 20:33

Ce faină prezentare, Yang și Yin din spanc și ou

MotanLaOale 1

10.09.2015, 08:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac