"MANSAF" -Mancarea nationala a Iordaniei

de Mihaela11_jo in Oaie, 10 Dec 2010 | 15743 vizualizari

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

10.12.2010, 20:20

Unul din comicii vestiti ai lumii arabe- Nabil Sawalha- glumea pe seama mancarii nationale a Iordaniei: " Prima data in viata mea vad ca unii oameni ascund painea sub orez"!

Ina 1

10.12.2010, 22:31

unde-i carne de oaie sunt si eu

Mihaela11_jo 1

10.12.2010, 22:56

te astept

RuxyRux 1

10.12.2010, 23:35

Extraordinar...si ce prezentare superba...oaaauuuuuuu

mihaelar63 1

11.12.2010, 00:11

ce deosebita reteta ,mai ca as gusta si eu , desi nu ma dau in vant dupa oaie . prepararea iaurtului uscat m-a laat cu gura cascata

Mihaela11_jo 1

11.12.2010, 00:41

Multumesc Ruxy

Mihaela11_jo 1

11.12.2010, 00:46

Draga Mihaela, nici noi nu mancam carne de miel decat pentru aceasta mancare, mielul de Pasti si kebab; te asigur ca e foarte aromata; nu degeaba e mancare nationala
Se poate prepara si cu carne de pui, dar nu mai e asa de gustoasa
Beduinii au multe retete interesante si fiecare mancare in parte are combinatia specifica de condimente

aziz 1

11.12.2010, 09:50

cind tu faci mansaf eu fac magluba si invers ,asa se vede bravo miha cite sute de invitati ai avut?

kamy 1

11.12.2010, 11:25

ce mi-ar place sa calatoresc prin lume si sa gust toate mancarurile traditionale(adica ...aproape toate ) 5f

Mihaela11_jo 1

11.12.2010, 16:48

Multumesc Um Jamal; tu stii mai bine cati musafiri avem la masa !!!!!!!!!
Ti-am promis ca voi posta reteta de mansaf asa cum o fac beduinii din Iordania; Al Karak este socotit " capitala" mansafului

Mihaela11_jo 1

11.12.2010, 16:49

Multumesc Kamy; esti o dulce; nu se stie niciodata cand ni se implineste visul de a calatorii prin lume

Mihaela11_jo 1

11.12.2010, 16:51

Multumesc mult redactiei bucataras; Iordania -tara mea adoptiva-are steag pe papa-mond
Iata si aceasta reteta cu mancarea nationala a Iordaniei

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:36

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 20:24

Multumesc Motan

rivka 1

09.01.2011, 22:15

si eu vreau !
felicitari, fff mult imi plac postarile tale!

Mihaela11_jo 1

09.01.2011, 22:26

Multumesc rivka

puideom150 1

17.03.2011, 04:28

Mansaf...probabil ca nu voi avea nici o data ocazia sa mananc asa ceva dar cred ca tare mi-ar placea...

Mihaela11_jo 1

17.03.2011, 16:30

Multumesc puideom150
Iordania nu este chiar atat de departe( 2 ore si jumatate cu avionul) si nu se stie niciodata cand se iveste ocazia unei vizite.
Este o mancare specific beduina extraordinar de aromata.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Costita de miel cu cartofi - a la Nigella