Martisoare

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 4264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri iaurt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 300 gr faina
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurita praf de copt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martisoare:

Incinge cuptorul la 180˚C.

Bate untul cu zaharul. Adauga oul urmat de iaurt si aromele. Incorporeaza faina amestecata cu bicarbonat si praf de copt.

Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina. Taie din el diferite forme. Aseaza formele pe o tava tapetata cu foaie de copt. Fa fiecarui martisor o gaura prin care sa introduce snurul alb-rosu.

Da biscuitii la copt 9-11 minute apoi lasa-I sa se raceasca complet.

Decoreaza biscuitii dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Martisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos - de post