Masa de orez

de rivka in Pui, 30 Ian 2010 | 4026 vizualizari

 

rapid , gustos si usor de realizat

 

INGREDIENTE

  • 500 grame orez nedecortificat
  • 1 piept mare de pui
  • condimente pentru pui
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite miere
  • piper
  • ulei masline
  • pt servit sosuri
  • sos de chilli cu usturoi
  • sos de chilli dulce
  • sos de soia
  • sos de curry
  • kroepoek(creveti)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Masa de orez:

Pieptul de pui se taie felii in 4, se unge pe toate partile cu condimentele pentru pui, piper, mustarul si mierea se acopera cu folie alimentara si se da la rece jumatate de zi.

Orezul nespalat se fierbe in apa 15 minute dupa indicatiile de pe ambalaj.

Feliile de pui se rumenesc in tigaie cca 15 minute pe o parte si pe alta intorcandu-se cu furculita sa nu se arda avand grija sa fie patrunsa carnea foarte bine.

Se serveste cald alaturi de sosurile mentionate si kroepoek.

Daca ti-a placut reteta noastra "Masa de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ela 1

31.01.2010, 14:42

eu am terminat azi cu gatitul cel mai rapid,am primit ciorba si supa de la mama si sarmale de la soacra surorii mele si uite asa mancarea e gata

Adinacarla 1

01.02.2010, 15:01

nota 10

rivka 1

01.02.2010, 16:41

multumesc sunteti foarte dragute.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante