Mazare cu carnati afumati

de dana1986 in Mancaruri de legume, 24 Aug 2011 | 9988 vizualizari

COMENTARII (13)

alinutzika 1

24.08.2011, 15:07

arata foarte bine!!

DIANA B 1

24.08.2011, 15:08

Perfect 3 boabe de mazare si 4 carnati

aziz 1

24.08.2011, 15:23

Diana tu la ce salivezi la carnati sau la mazariche

DIANA B 1

24.08.2011, 15:24

........................... n-am dreptate ??? asta mancare , vb ,,grasului"

DIANA B 1

24.08.2011, 15:26

Tu de ce completezi ulterior ? sa ma ametesti pe mine , asa-i ?
tot ce-i carne , ar fi de preferat cam nefiarta sa fie ,,tzapana"

aziz 1

24.08.2011, 15:29

asa sa tragi cu amandoua mainile de ea sa simti ca mananci

DIANA B 1

24.08.2011, 15:52

carnea ,,tzeapana" nu se mananca bre , ca nu-s perversa

dana1986 1

24.08.2011, 16:20

onesta
daca ti se pare putina mazare poti sa mai adaugi fiecare dupa preferinta
iar despre carnati daca ti se par multi mananca numai unul ca nu-i nici o suparare

DIANA B 1

24.08.2011, 16:34

Danuto , n-ai inteles nik .... asta-i mancarea perfectaaaaaaaaaaa , leguma predominanta sa fie CARNATUUUL

adry88 1

24.08.2011, 16:37

foarte buna place

marcela1979 1

24.08.2011, 17:06

ce buna e

dana1986 1

24.08.2011, 21:34

onesta
da te-am inteles
ba mai mult mi-o spune si sotul meu in fiecare zi:
"ca dintre toate legumele cea mai buna ii carnea"

Lau 1

24.08.2011, 21:57

place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu bacon