Mazare cu carnati afumati

de dana1986 in Mancaruri de legume, 24 Aug 2011 | 8367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 300 gr carnati
  • paprika
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • pasta de rosii
  • 1 lingurita faina
  • 100-200 gr mazare
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati afumati:

Intr-o cratita punem uleiul ceapa si morcovul taiate marunt adaugam parika, stingem cu 1 si jumatate cana de apa.


Adaugam carnatii si condimentam cu sare, vegeta si piper. Lasam sa fiarba la foc mic pana ce scade pe jumatate, apoi adaugam si mazarea, dam din nou la foc si lasam sa scada bine.


Din faina, pasta de rosii si o cana de apa facem un sos care il turnam peste mazare, lasam sa mai fiarba inca 1-2 minute pana se ingraosa, luam de pe foc si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

marcela1979 1

24.08.2011, 17:06

ce buna e

dana1986 1

24.08.2011, 21:34

onesta
da te-am inteles
ba mai mult mi-o spune si sotul meu in fiecare zi:
"ca dintre toate legumele cea mai buna ii carnea"

Lau 1

24.08.2011, 21:57

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu sos alb