Mazare cu carnati afumati

de dana1986 in Mancaruri de legume, 24 Aug 2011 | 7244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 300 gr carnati
  • paprika
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • pasta de rosii
  • 1 lingurita faina
  • 100-200 gr mazare
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati afumati:

Intr-o cratita punem uleiul ceapa si morcovul taiate marunt adaugam parika, stingem cu 1 si jumatate cana de apa.

Adaugam carnatii si condimentam cu sare, vegeta si piper. Lasam sa fiarba la foc mic pana ce scade pe jumatate, apoi adaugam si mazarea, dam din nou la foc si lasam sa scada bine.

Din faina, pasta de rosii si o cana de apa facem un sos care il turnam peste mazare, lasam sa mai fiarba inca 1-2 minute pana se ingraosa, luam de pe foc si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mazare cu carnati afumati-0
Mazare cu carnati afumati-1
Mazare cu carnati afumati-2
Mazare cu carnati afumati-3

COMENTARII (13)

marcela1979

marcela1979 1

24.08.2011, 17:06

ce buna e

dana1986

dana1986 1

24.08.2011, 21:34

onesta
da te-am inteles
ba mai mult mi-o spune si sotul meu in fiecare zi:
"ca dintre toate legumele cea mai buna ii carnea"

Lau

Lau 1

24.08.2011, 21:57

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!