Mazare cu inimi si pipote de pui

de dragos_corneliu in Pui, 27 Ian 2010 | 12074 vizualizari

 

In general nu folosesc retete ci doar imaginatia. Asa am facut eu mancare de mazare cu pipote si inimi de pui : Revin in curand cu puiul cu sirop de brad (reteta proprie)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi de pui
  • 1/2 kg mazare congelata
  • 300 g rosii decojite in bulion
  • doi morcovi
  • o ceapa mare
  • un ardei capia
  • ulei (eu doar de masline folosesc)
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu inimi si pipote de pui:

Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si le-am pus la loc in oala (am spalat si oala :)) impruna cu cana de supa. Cand a dat in clocot am adaugat legumele deja inmuiate. Am lasat asa la foc moale 10 min dupa care am adaugat rosiile decojite cu bulionul si le-am mai lasat inca 10 min la foc mic! Asta-i tot! Nu stiu daca e bine dar a fost clar gustos :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Rocsi 1

16.12.2013, 11:39

La multi ani!

Cris2711 1

16.12.2013, 11:59

La multi ani!

MIUTA 1

16.12.2013, 22:59

La multi ani fericiti !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5101 puncte

oanapl

4034 puncte

Rocsi

3788 puncte

Constelatialeu

2213 puncte

robert_b

1976 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ananas și lapte de cocos