Mazare cu inimi si pipote de pui

de dragos_corneliu in Pui, 27 Ian 2010 | 10008 vizualizari

 

In general nu folosesc retete ci doar imaginatia. Asa am facut eu mancare de mazare cu pipote si inimi de pui : Revin in curand cu puiul cu sirop de brad (reteta proprie)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi de pui
  • 1/2 kg mazare congelata
  • 300 g rosii decojite in bulion
  • doi morcovi
  • o ceapa mare
  • un ardei capia
  • ulei (eu doar de masline folosesc)
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu inimi si pipote de pui:

Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si le-am pus la loc in oala (am spalat si oala :)) impruna cu cana de supa. Cand a dat in clocot am adaugat legumele deja inmuiate. Am lasat asa la foc moale 10 min dupa care am adaugat rosiile decojite cu bulionul si le-am mai lasat inca 10 min la foc mic! Asta-i tot! Nu stiu daca e bine dar a fost clar gustos :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

16.12.2013, 11:39

La multi ani!

Cris2711 1

16.12.2013, 11:59

La multi ani!

MIUTA 1

16.12.2013, 22:59

La multi ani fericiti !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla