Mazare cu pui

de La Ancuta in Pui, 1 Noi 2010 | 6618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (sau piept de pui)
  • 1 borcan de mazare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 lingura faina
  • bulion sau pasta de rosii (dupa gust)
  • cimbru
  • marar
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza daca este nevoie.

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga peste carne. Se pune capacul si se lasa sa firba. Cand e aproape fiarta carnea se adauga bulionul sau pasta de rosii. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se adauga mazarea scursa de apa.

Mazarea fiind deja fiarta se lasa sa dea doar cateva clocote. Se desface faina in putina apa si se adauga in mancare. Se mai fierbe putin, pana se leaga sosul, se adauga cimbru si marar si se potriveste de sare si piper.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

La Ancuta 1

02.11.2010, 20:27

Pai daca-ti place, hai repede la masa Adinacarla

Adinacarla 1

03.11.2010, 16:54

As venii sigur daca ai fi putin mai aproape...dar daca mai ajung vreodata prin sibiu sigur vin la masa...ma primesti?

La Ancuta 1

03.11.2010, 19:06

dar nu garantez ca am mazare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu pui si legume