Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Spalam pulpele de pui, le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand incep sa fiarba inlaturam spuma si adaugam ceapa tocata marunt , mazarea si foaia de dafin. Lasam sa fiarba totul la foc mic, aproximativ 35-40 de minute. Cand este carnea fiarta, o scoatem, o alegem de pe oase , o rupem fasii si o punem din nou in mazare. Diluam 2 linguri de bulion cu zeama de carne, punem si o lingura cu faina si omogenizam bine. Acest amestec il adaugam in mancare si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.
Condimentam cu sare si piper. Adaugam si mararul verde (eu l-am pus in farfurie in momentul servirii).
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult