Ostropel de pui

de Pushaa in Pui, 4 Feb 2014 | 23960 vizualizari

 

Puiul meu e cam rahitic, ca asa sunt puii crescuti de buni la tara. Dar e gustos, si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui: pulpe, piept aripi
  • condimente,sare, piper dupa gust
  • 2 linguri bulion
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • 2 linguri faina
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 crenguta cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Portionam puiul. Folosim doar pulpele taiate in doua, aripile si pieptul taiat in patru.


Rumenim usor carnea in putin ulei adaugand din cand in cand putina apa. Condimentam dupa dust cu sare si piper, acoperim cu un capac si lasam carnea sa fiarba la foc mic.


Cand e fiarta carnea, punem bulionul si sucul de rosii si apa cat sa o acopere. Mai lasam la fiert 10 minute.


Intr-un castronel facem un sos din faina si 100 ml apa si il punem in tigaie. Se mai lasa pe foc pana da in fiert. Cand e gata ostropelul punem usturoiul pisat si o crenguta de cimbru si oprim focul.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

tanyapatap 1

06.02.2014, 20:37

kukibella 1

05.06.2014, 16:42

asagala 1

28.01.2015, 17:07

foarte bun ,am preparat de mai multe ori dupa aceasta reteta ,delicioas

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu  smantana ,fasole verde  , cartofi si sunculita de porc

ieri la 23:41

Desert gogosi cu ciocolata

de Lau 9

ieri la 21:35

Friptura de porc inabusita

de Lau 9

ieri la 21:05

Penne cu spanac și gorgonzolla

ieri la 20:54

Paine fara framantare

de Lau 9

ieri la 20:26

RETETA RECOMANDATA
Ostropior oltenesc cu pui