Ostropel de pui

de Pushaa in Pui, 4 Feb 2014 | 18506 vizualizari

 

Puiul meu e cam rahitic, ca asa sunt puii crescuti de buni la tara. Dar e gustos, si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui: pulpe, piept aripi
  • condimente,sare, piper dupa gust
  • 2 linguri bulion
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • 2 linguri faina
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 crenguta cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Portionam puiul. Folosim doar pulpele taiate in doua, aripile si pieptul taiat in patru.


Rumenim usor carnea in putin ulei adaugand din cand in cand putina apa. Condimentam dupa dust cu sare si piper, acoperim cu un capac si lasam carnea sa fiarba la foc mic.


Cand e fiarta carnea, punem bulionul si sucul de rosii si apa cat sa o acopere. Mai lasam la fiert 10 minute.


Intr-un castronel facem un sos din faina si 100 ml apa si il punem in tigaie. Se mai lasa pe foc pana da in fiert. Cand e gata ostropelul punem usturoiul pisat si o crenguta de cimbru si oprim focul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

tanyapatap 1

06.02.2014, 20:37

kukibella 1

05.06.2014, 16:42

asagala 1

28.01.2015, 17:07

foarte bun ,am preparat de mai multe ori dupa aceasta reteta ,delicioas

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui