Ostropel de pui

de Bucataras in Pui, 12 Iun 2015 | 14980 vizualizari

 

O reteta de ostropel de pui foarte gustoasa, din bucataria taraneasca traditionala.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui - pui fericit Agricola
  • 6 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 3 rosii decojite
  • patrunjel
  • sare, piper dupa gust 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Portionam puiul si-l rumenim in ulei incins, pe toate partile, intr-o tigaie cu capac.


Cand carnea este bine patrunsa o scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas punem usturoiul, rosiile decojite taiate-n bucati, sarea si piperul.


Cind sosul este gata adaugam puiul, amestecam, oprim focul si presaram patrujel tocat. Se serveste cu mamaliga.

 

TIPS-URI

1

 rosiile se decojesc foarte usor daca le puneti pret de cateva minute in apa clocotita;

2

daca preferati sosul mai gros puteti pune intai o lingura de faina in uleiul incins si abia apoi adaugati usturoiul, o ceasca de apa, rosiile si condimentati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

bursuc24 1

02.07.2015, 12:50

nu ar trebui ca bucatile de carne sa fiarba in sos? prajirea este suficienta pentru a fragezi carnea?

tynakhan 1

11.10.2015, 13:42

Mama ce bine arata! mie mi se parea din start ca e o gainusa sau un cocosel de tara ,asa gustoase arata!

Lina24 1

30.12.2015, 06:52

deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida - Pui cu legume chinezesti