Ostropel de pui

de Bucataras in Pui, 12 Iun 2015 | 16747 vizualizari

 

O reteta de ostropel de pui foarte gustoasa, din bucataria taraneasca traditionala.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui - pui fericit Agricola
  • 6 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 3 rosii decojite
  • patrunjel
  • sare, piper dupa gust 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Portionam puiul si-l rumenim in ulei incins, pe toate partile, intr-o tigaie cu capac.


Cand carnea este bine patrunsa o scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas punem usturoiul, rosiile decojite taiate-n bucati, sarea si piperul.


Cind sosul este gata adaugam puiul, amestecam, oprim focul si presaram patrujel tocat. Se serveste cu mamaliga.

 

TIPS-URI

1

 rosiile se decojesc foarte usor daca le puneti pret de cateva minute in apa clocotita;

2

daca preferati sosul mai gros puteti pune intai o lingura de faina in uleiul incins si abia apoi adaugati usturoiul, o ceasca de apa, rosiile si condimentati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

bursuc24 1

02.07.2015, 12:50

nu ar trebui ca bucatile de carne sa fiarba in sos? prajirea este suficienta pentru a fragezi carnea?

tynakhan 1

11.10.2015, 13:42

Mama ce bine arata! mie mi se parea din start ca e o gainusa sau un cocosel de tara ,asa gustoase arata!

Lina24 1

30.12.2015, 06:52

deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume - mancare chinezeasca