Piept de pui cu legume la cuptor

de Adrian2016 in Pui, 17 Mai 2018 | 6019 vizualizari

 

O reteta usoara si satioasa pe care o fac cu drag pentru fetele mele.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia rosu
  • 400 gr de ciuperci conserva
  • 200 gr de smantana
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingura de faina
  • 100 gr de unt
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume la cuptor:

Pentru inceput ceapa curatata si ardeiul le taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem untul la topit si calim legumele. Cand sunt gata, le punem intr-un vas de yena.

Pieptul de pui taiat cubulete il calim 10 minute in untul ramas de la legume si adaugam ciupercile bine stoarse cand este gata puiul. Compozitia o punem peste legume in vasul de yena.

Faina rumenita in putin unt o amestecam cu smantana si o repartizam peste pui. Deasupra punem felii de rosii si dam vasul la cuptor 15 minute. Scoatem vasul si presaram cascaval ras deasupra si mai lasam 10 minute pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu vreti sa caliti legumele si pieptul de pui, le puteti fierbe.

2

in loc de legume se pot folosi castraveti murati si gogosari, este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Portofele cu ciuperci