Mazare scazuta cu carnati ardelenesti,mancare rapida,mancare simpla

de daniastefania in Porc, 20 Aug 2015 | 3419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia dulce
  • 3 linguri pasta de tomate
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • 4 carnati ardelenesti cu sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare scazuta cu carnati ardelenesti,mancare rapida,mancare simpla:

Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in putin ulei. Dupa 3 minute adaugam boiaua si apoi cam o cana de apa. Cand inceoe sa dea in clocot adaugam mazarea. Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba 10 minute. Apoi adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba 10 minute. Stingem focul si acoperim cu un capac. Intr-o tigaie cu putin ulei prajim carnatii pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Asezam in farfurie mazare si peste un carnat prajit, apetisant. Servim calda. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare scazuta cu carnati ardelenesti,mancare rapida,mancare simpla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

21.08.2015, 08:53

Vreau si eu!

Gicuta69 1

24.08.2015, 08:18

Buna buna!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Carnati ardelenesti