Mazare scazuta cu carnati ardelenesti,mancare rapida,mancare simpla

de daniastefania in Porc, 20 Aug 2015 | 11815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia dulce
  • 3 linguri pasta de tomate
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • 4 carnati ardelenesti cu sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare scazuta cu carnati ardelenesti,mancare rapida,mancare simpla:

Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in putin ulei. Dupa 3 minute adaugam boiaua si apoi cam o cana de apa. Cand inceoe sa dea in clocot adaugam mazarea. Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba 10 minute. Apoi adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba 10 minute. Stingem focul si acoperim cu un capac. Intr-o tigaie cu putin ulei prajim carnatii pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Asezam in farfurie mazare si peste un carnat prajit, apetisant. Servim calda. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare scazuta cu carnati ardelenesti,mancare rapida,mancare simpla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carnati ardelenesti