Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de RuxyRux in Curcan, 25 Oct 2013 | 8732 vizualizari
MotanLaOale 1
bun bun
Bya Ralu 1
bun
Krystyan Trendy 1
super
xana 1
Tabita _ 1
Bun
Anett 1
RoXx 1
laura_n 1
imi place mult, sper sa o pot presta curand deocamdata, m-am aprovizionat sa fac borsul de sfecla )
tanyapatap 1
Panacris 1
Merisor 1
Am salvat-o la favorite!
nadea68 1
simona72 1
Tare buna!!
Irina 1
buna trebuie sa fie!
gaby_duceag 1
o sa fac si io, chiar am carne tocata dezghetata arata super!
diaconta 1
foarte mult imi place ce ai facut draga mea o idee pe care sper s-o pun in practica curand
babi5 1
Constelatialeu 1
Ce bine arata !
Lia_ 1
revin maine cu comentarii acum n-am putere decat sa misc din emoticoane
Bunica 1
De-ai sti de cate ori am facut fara sa stiu cum se numeste!Este foarte buna!
Rocsi 1
Interesanta reteta, nu am mancat niciodata
Lavinia 1
ce bunatate
bianca92 1
RuxyRux 1
Multumesc Motane...chiar e buna bunuta )
Bya, multumesc
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
la 21:16
de Retete_gustoase 1
la 16:14
de vasimur 4
la 14:52
de gaby_duceag 8
la 12:05
de Bucataras 6
la 11:54
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!