Medalioane de somn

de mihaelar63 in Peste, 9 Iun 2013 | 4992 vizualizari

 

Pestele este saptamanal nelipsit de pe masa noastra . Imi place sa servesc cand primesc oaspeti , platouri cu peste .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg medalioane de somn
  • 4 linguri zeama citrice [lime, portocale , lamai ]
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar cu bobite
  • 2 lingurite fulgi de usturoi
  • 1 lingurita rasa praf de ghimbir
  • faina alba
  • bacon felii
  • cascaval felii
  • salata verde , masline verzi , masline Kalamata , rosii cherry, ardei .
  • lamai ,lime, portocale.
  • sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de somn:

Se amesteca zeama de citrice cu mustar , ulei , ghimbir , usturoi si sare . Cu acest amestec se ung feliile de peste .


Puneti pestele la frigider . Dupa o ora dati feliile de peste in faina alba , asezati -le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti cu ulei si dati la cuptor 20 minute . Cand observati ca medalioanele sunt patrunse ,asezati pe fiecare o feliuta de cascaval subtire si o felita de bacon rasucita . Introduceti inca 5 minute la cuptorul fierbinte .


Serviti medalioanele de somn calde pe platori decorate cu felii de citrice si salata verde , insotite de masline si rosioare si ardei .

 

TIPS-URI

1

Am ales sa folosesc zeama de citrice si mustarul pentru ca somnul este un peste mai gras . Bineinteles ca puteti folosi orice alt sortiment de peste , reducand din zeama de citrice .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de somn" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lia_ 1

06.11.2013, 20:02

nu doar la lamaie

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 08:46

arata minunat

babi5 1

28.11.2014, 08:30

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pisica de mare cu sos de macris