Medalioane de somn

de mihaelar63 in Peste, 9 Iun 2013 | 9617 vizualizari

 

Pestele este saptamanal nelipsit de pe masa noastra . Imi place sa servesc cand primesc oaspeti , platouri cu peste .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg medalioane de somn
  • 4 linguri zeama citrice [lime, portocale , lamai ]
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar cu bobite
  • 2 lingurite fulgi de usturoi
  • 1 lingurita rasa praf de ghimbir
  • faina alba
  • bacon felii
  • cascaval felii
  • salata verde , masline verzi , masline Kalamata , rosii cherry, ardei .
  • lamai ,lime, portocale.
  • sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de somn:

Se amesteca zeama de citrice cu mustar , ulei , ghimbir , usturoi si sare . Cu acest amestec se ung feliile de peste .

Puneti pestele la frigider . Dupa o ora dati feliile de peste in faina alba , asezati -le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti cu ulei si dati la cuptor 20 minute . Cand observati ca medalioanele sunt patrunse ,asezati pe fiecare o feliuta de cascaval subtire si o felita de bacon rasucita . Introduceti inca 5 minute la cuptorul fierbinte .

Serviti medalioanele de somn calde pe platori decorate cu felii de citrice si salata verde , insotite de masline si rosioare si ardei .

TIPS-URI

1

Am ales sa folosesc zeama de citrice si mustarul pentru ca somnul este un peste mai gras . Bineinteles ca puteti folosi orice alt sortiment de peste , reducand din zeama de citrice .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de somn" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in staniol