Medalion de stiuca cu sos de ciuperci

de mihaelar63 in Peste, 20 Dec 2014 | 1368 vizualizari

 

Stiuca cu carnea ei ferma , chiar seaca , cere un sos langa . De data aceasta diferenta la sos a fost facuta de adugarea branzei Camembert .O masa rapid de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg medalioane de stiuca
  • faina alba
  • sare
  • ulei de prajit
  • 2x125 gr orez prefiert
  • 10 cm praz verde
  • 1 cutie mica ciuperci in saramura
  • 50 gr ulei
  • 100 gr Camembert
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de stiuca cu sos de ciuperci:

Orezul se fierbe in apa cu sare respectand instructiunile de pe cutie .Scurgeti de apa .


Inelele de peste se sareaza , se dau prin faina alba si se prajesc pe ambele parti in ulei incins . Se scot pe servetel de hartie care absoarbe surplusul de ulei .


Prazul se taie in doua si se feliaza . se prajeste usor in ulei , se aduga ciupercile[ scurse de saramura ] , branza Camembert rupta bucati si smantana .


Se amesteca sosul pana branza se omogenizeaza in compozitie .Sarati. Piparati .


Serviti medalionul de stiuca pe pat de orez cu sos de ciuperci . Decorati cu patrunjel verde si ardei iute rosu .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de stiuca cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:19

Rocsi , te pupiceste Mihaela

mirela0911 1

21.12.2014, 09:37

mihaelar63 1

22.12.2014, 00:21

Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Peste marinat