Melci cu branza dulce

de Corinuta in Prajituri, 18 Feb 2011 | 5179 vizualizari

 

In loc de branzoici;)

 

INGREDIENTE

  • Ptr. aluat:
  • 3 cani de faina
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 plic zahar vanilinat
  • Ptr umplutura:
  • 300 g branza dulce
  • un galbenus de ou
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu branza dulce:

Se amesteca ingredientele ptr aluat, mai intai cele uscate, apoi se pun restul, apa se adauga la sfarsit si se framanta bine aluatul, dupa care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.


Branza se amesteca bine cu zaharul, galbenusul si coaja de lamaie.


Din aluat se intinde o foaie dreptunghiulara, cu grosimea de aprox. jumatate de cm, se pune peste ea branza si se ruleaza pe lungime. Se taie rondele de aprox. un cm care se pun in tava tapetata cu hartie de copt.


Se coc in cuptorul incins cca 30-40 minute la foc potrivit. Dupa ce se scot si se racesc se pudreaza cu zahar.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

la branza se pot adauga stafide sau fructe uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Corinuta 1

01.03.2011, 14:22

Multumesc!

gaby_duceag 1

21.03.2011, 16:59

Eu de ce n-am fo' aici?
cred ca eram invidioasa ca eu n-am

Corinuta 1

21.03.2011, 18:14

Precis d-aia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici