Melci cu branza dulce

de Corinuta in Prajituri, 18 Feb 2011 | 5672 vizualizari

 

In loc de branzoici;)

 

INGREDIENTE

  • Ptr. aluat:
  • 3 cani de faina
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 plic zahar vanilinat
  • Ptr umplutura:
  • 300 g branza dulce
  • un galbenus de ou
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu branza dulce:

Se amesteca ingredientele ptr aluat, mai intai cele uscate, apoi se pun restul, apa se adauga la sfarsit si se framanta bine aluatul, dupa care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.


Branza se amesteca bine cu zaharul, galbenusul si coaja de lamaie.


Din aluat se intinde o foaie dreptunghiulara, cu grosimea de aprox. jumatate de cm, se pune peste ea branza si se ruleaza pe lungime. Se taie rondele de aprox. un cm care se pun in tava tapetata cu hartie de copt.


Se coc in cuptorul incins cca 30-40 minute la foc potrivit. Dupa ce se scot si se racesc se pudreaza cu zahar.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

la branza se pot adauga stafide sau fructe uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Corinuta 1

01.03.2011, 14:22

Multumesc!

gaby_duceag 1

21.03.2011, 16:59

Eu de ce n-am fo' aici?
cred ca eram invidioasa ca eu n-am

Corinuta 1

21.03.2011, 18:14

Precis d-aia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat