Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 3211 vizualizari

 

Astazi, fiul meu mi-a dat tema de casa sa ii fac ceva din foietaj. Zis si facut, desi eram cam obosita dupa tura de noapte.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • busuioc uscat
  • 60 gr cascaval ras
  • 100 gr bacon
  • 70 gr boabe de porumb din conserva bine scurs
  • 1 ou batut cu 1 lingura lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon:

Intindem  foietajul scos de la frigider, pe un blat de lemn. Il ungem cu sos de rosii si presaram busuiocul. Presaram cascavalul ras, baconul taiat cubulete si tras cateva minute intr-o tigaie, apoi racit si boabele de porumb. Rulam aluatul pe latura lui lunga si il taiem in bucati de aproximativ 3 cm. Asezam bucatile cu taietura in uns. Le ungem cu putin ou si le dam la cuptor la 210 grade C, pana se rumenesc.


Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata