Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Mitinita in Multicooking, 16 Apr 2019 | 646 vizualizari

 

Merluciu cu cartofi noi la  Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta rapida si gustoasa. Atat de buna ca fetele au mai cerut o portie!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 700 g trunchi de merluciu
  • 1 legatura de marar
  • coaja de lamaie proaspat rasa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Cartofii se spala, se sareaza si se asaza intr-un cos de bambus cu diametrul cu 20 cm.


Deasupra cartofilor se pun bucatile de merluciu, amestecate cu marar, coaja de lamaie si sare.


Cosul de bambus se asaza pe suportul de inox pentru aburi al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se seteaza programul STEAM pentru 15 minute pe pozitia HIGH.


Se inchide supapa pentru abur si se apasa pe START.


Dupa ce programul s-a terminat, se mai lasa 10 minute cu capacul pus, apoi se elibereaza aburul cu ajutorul unei ustensile de bucatarie.


Se deschide capacul si se scoate cosul de bambus.


Pestele si cartofii la abur se servesc alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

17.04.2019, 19:32

Nu mananc peste, dar arata bine preparatul tau!

Merisor 1

19.04.2019, 06:24

Bun rău cu lămâie!

dantes 1

20.04.2019, 13:40

Gustos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa cu capsuni si menta
  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

pe 10.07 la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

pe 10.07 la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Salata de sparanghel cu hering