Mic dejun cu branza

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 1669 vizualizari

 

O cana cu ceai cald este buna intr-o dimineata de iarna si daca este insotita de branzica ,parca este si mai buna;)

 

INGREDIENTE

  • Branza "Aperifrais"de la Delaco
  • un ou fiert
  • o rosie
  • 2 felii de paine
  • un fir de marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu branza:

Feliile de paine se taie in 4.


Oul fiert tare,se curata si se taie in rondele.


Rosia spalata se tale rondele subtiri.


Asamblare:felia de paine,oul,rosia si branza "Aperifarais"


Se aranjeaza pe farfurie si se orneaza cu un fie de marar si cu ce doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

28.01.2014, 19:33

simona72 1

29.01.2014, 08:40

Un mic dejun pe care l-as servi zilnic!

Alexandra Burz 1

30.01.2014, 00:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de spanac