Mic dejun cu branza

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 3194 vizualizari

 

O cana cu ceai cald este buna intr-o dimineata de iarna si daca este insotita de branzica ,parca este si mai buna;)

 

INGREDIENTE

  • Branza "Aperifrais"de la Delaco
  • un ou fiert
  • o rosie
  • 2 felii de paine
  • un fir de marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu branza:

Feliile de paine se taie in 4.

Oul fiert tare,se curata si se taie in rondele.

Rosia spalata se tale rondele subtiri.

Asamblare:felia de paine,oul,rosia si branza "Aperifarais"

Se aranjeaza pe farfurie si se orneaza cu un fie de marar si cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor