Mic dejun de Sf. Valentin

de sasha in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 2727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de icre 70 g
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • 1 ceasca de cafea cu lapte
  • 1 crenvust
  • 4 felii de salam
  • 5 piscoturi
  • 1 plic budinca
  • 2 kiwi si o banana
  • 10 felii de paine dintre care 3 coapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de Sf. Valentin:

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, inauntrul budincii punem 1 kiwi si banana taiate bucatele si o lasam peste noapte sa se intareasca. Dimineata luam budinca o resturnam intr-o farfurioara si luam o forma de fursecuri in forma de inimioara si o decupam.

Prajim ouale si procedam la fel cu forma si cu feliile de paine. Pe feliile de paine punem salamul, crenvustiul se taie in felii. 

Intr-un platou punem ouale, Paharul de lapte, cafeluta, piscoturile alaturi, feliutele de paine unse, 3 unse cu icre, feliutele de salam ,painea coapta cu crenvustiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de Sf. Valentin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte sarate