Mic dejun regal

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2010 | 3380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii proaspete(cat sa incapa 1 ou in ele)  
  • 4 felii prosciutto crudo(se poate folosii si bacon)  
  • sare si piper dupa gust  
  • 2 lingurite ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun regal:

Rosiile se spala ,apoi se taie capacelul si cu o lingurita se scoate tot miezul,cu grija sa nu rupem rosiile.Se iau feliile de prosciutto se taie in doua pe lungime si se asaza in forma de cruce pe un fud,in mijloc se pune rosia,se sparge un ou in rosie,se asezoneaza cu sare si piper,apoi se impaturesc merginile de la sunca peste rosie.Se ia o forma termorezistenta,sau chiar tava de la aragaz,se pune hartie pergament,care se unge cu putin ulei,se aseaza rosiile si se dau la cuptorul preancalzit la 250gC pentru 10-15 minute,pana ce oul s-a inchegat bine.Se servesc alaturi de branza,masline,rosii proaspete sau chiar cateva ciuperci trase putin la tigaie.


Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun regal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ionela2682 1

15.03.2010, 18:17

astept pt maine dimineata!

fluturas 1

21.03.2010, 23:36

stau si eu la rand pentru micul dejun,am rabadare!

babi5 1

17.12.2014, 19:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tiramisu
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv vesel