Mic dejun Superfood

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Mai 2016 | 676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel
  • 1 cartof dulce mini
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 1/4 avocado
  • ulei de cocos
  • 4 tulipini sparanghel verde
  • ulei de masline extra virgin
  • suc de lamaie
  • piper
  • o mana mix frunze de salata
  • semintele de la 1/2 rodie
  • coacaze rosii
  • 1/4 castravete
  • mix de uleiuri (eu a folosit floarea soarelui cu in si rapita)
  • sare celtica cu ierburi aromate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun Superfood:

Se taie dovlecelul si cartoful dulce foarte fin, folosind o mandolina. Se feliaza usturoiul in felii subtiri.


Se incalzeste putin ulei de cocos intr-o tigaie la foc mediu spre mare si se adauga usturoiul, dovlecelul si cartoful dulce. Se soteaza pana se inmoaie 6-7 minute, in functie de grosimea feliilor.


Se muta legumele spre marginea superioara a tigaii. In partea inferioara se adauga putin ulei de cocos si 1 ou. Cu o spatula se rup bucati din ou, in timp ce acesta se gateste pentru a obtine fasii lungi de ou. Se amesteca cu legumele si se adauga sare celtica si piper.


Se taie avocadoul felii si castravetele bucati mici.


Se fierbe sparanghelul 4 minute, in apa cu sare. Se clateste sub jet de apa rece si se presara cu sare si ulei de masline.


Se amesteca salata cu semintele de rodie si castravetele si se stropeste cu suc de lamaie si ulei de masline extra virgin.


Se transfera legumele pe farfurie, iar deasupra se aseaza felii de avocado. Se serveste cu salata si coacaze rosii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun Superfood" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

RuxyRux 1

02.05.2016, 22:58

Asta-i o minunatie!

anca_rm 1

03.05.2016, 10:55

ce bunatati ai pus acolo in farfurie

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:24

super gustos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu masline si ciuperci