Miel cu verdeata

de Ina in Oaie, 8 Noi 2012 | 3588 vizualizari

 

Daca s-ar putea sa mananc doar miel/ ied, cu siguranta as renunta la alte carnuri . Bine, hai sa zicem ca as pastra ... pasarea :D

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • 3 fire de usturoiu verde
  • 5-6 catei de usturoi
  • o cescuta cu ulei
  • o ceasca cu vin alb
  • marar verde
  • sare
  • cimbru
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu verdeata:

Crestam usor pulpa de miel  si o impanam cu felii de usturoi. Condimentam cu sare, piper si cimbru. Asezam carnea  intr-o tava termorezistenta , o stropim cu o cescuta de ulei  si o asezonam cu frunze marar proaspat si bucati de usturoi verde. 

Adaugam cu grija in tava o ceasca cu vin alb si o ceasca cu apa. Daca este cazul, dublam cantitatea de apa ( acest lucru il putem face si pe parcursul coacerii, cand vom turna doar apa fierbinte ).

Introducem tava in cuptorul preincalzit, pentru cca 50 minute, la foc potrivit. 

Cum salata de rosii si castraveti nu mai este la indemana oricui, putem servi  friptura cu salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

09.11.2012, 19:08

Ce reteta buna Ina, arata apetisanta...stii eu cand papam carne, mielul nu era pe lista cat de diferiti ne-a lasat DD pe pamant pe noi oamenii...te imbratisez!

Sim0na 1

09.11.2012, 22:22

Ina, avem acelasi gusturi!!! Miel, ied (desi destul de rar) si pasare, de curte neaparat!!
Preparatul tau este absolut delicios!!!!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrama la cuptor