Miel cu verdeata

de Ina in Oaie, 8 Noi 2012 | 1483 vizualizari

 

Daca s-ar putea sa mananc doar miel/ ied, cu siguranta as renunta la alte carnuri . Bine, hai sa zicem ca as pastra ... pasarea :D

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • 3 fire de usturoiu verde
  • 5-6 catei de usturoi
  • o cescuta cu ulei
  • o ceasca cu vin alb
  • marar verde
  • sare
  • cimbru
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu verdeata:

Crestam usor pulpa de miel si o impanam cu felii de usturoi. Condimentam cu sare, piper si cimbru. Asezam carnea intr-o tava termorezistenta , o stropim cu o cescuta de ulei si o asezonam cu frunze marar proaspat si bucati de usturoi verde.


Adaugam cu grija in tava o ceasca cu vin alb si o ceasca cu apa. Daca este cazul, dublam cantitatea de apa ( acest lucru il putem face si pe parcursul coacerii, cand vom turna doar apa fierbinte ).


Introducem tava in cuptorul preincalzit, pentru cca 50 minute, la foc potrivit.


Cum salata de rosii si castraveti nu mai este la indemana oricui, putem servi friptura cu salata de ardei copti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

09.11.2012, 19:08

Ce reteta buna Ina, arata apetisanta...stii eu cand papam carne, mielul nu era pe lista cat de diferiti ne-a lasat DD pe pamant pe noi oamenii...te imbratisez!

Sim0na 1

09.11.2012, 22:22

Ina, avem acelasi gusturi!!! Miel, ied (desi destul de rar) si pasare, de curte neaparat!!
Preparatul tau este absolut delicios!!!!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu