Mikshake cu pepene galben nectarina, caise si ghimbir

de nilgun in Cocktail, 26 Iul 2013 | 3051 vizualizari

 

Ideea retetei Bucataria cu mirodenii bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pepene galben
  • 2 caise
  • 1 nectarina
  • 250 ml lapte
  • menta
  • 1 lingurita ghimbir razuit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mikshake cu pepene galben nectarina, caise si ghimbir:

Pepenele galben se curata de coaja si se taie cuburi. Se pune intr-un castron. Se pune si nectarina taiata bucatele, caisele desfacute in doua, menta uscata si ghimbrul razuit si se blenduiesc impreuna cu laptele.

Se pune la rece si apoi e bun de servit.

E delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mikshake cu pepene galben nectarina, caise si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail cu mere,portocale si ghimbir