Milkshake cu ananas, anason si sorbet de lamaie

de Rocsi in Bauturi, 21 Mai 2013 | 1571 vizualizari

 

Dau si eu ceva de baut daca tot avem sarbatoriti pe aici. E fara alcool, dar va racoreste!

 

INGREDIENTE

Pentru milkshake:

  • 150 gr ananas din compot( sau proaspat)
  • 1 lingura miere
  • 150-200 ml lapte
  • 2 linguri inghetata de vanilie
  • 1/ 2 lingurita anason
  • 1 kiwi

Pentru sorbet:

  • 200 ml apa plata
  • 90 gr zahar
  • 100 ml suc proaspat de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milkshake cu ananas, anason si sorbet de lamaie:

Incepem cu sorbetul:

Intr-un vas punem apa plata cu zaharul si le asezam pe flacara aragazului.

Lasam pe foc pana zaharul se topeste, dar sa nu dea in clocot.

Tragem siropul deoparte, adaugam sucul de lamaie si dam la congelator.

Din 30 in 30 de minute, cu ajutorul telului de la mixerul vertical amestecam in el, cam de vreo 4-5 ori.

Nu lasati sa treaca mai mult timp pentru ca se va congela prea tare si nu o sa mai reusiti sa mixati cu acel tel.


Milkshake-ul:

In vasul gradat punem ananasul cu mierea iar cu mixerul vertical il transformam in piure.

Punem laptele, inghetata si amestecam pana bautura devine spumoasa.

Adaugam praful de anason si dam pe functia turbo cateva secunde.


Curatam kiwi de coaja, il bagam in recipientul mic ce detine un cutit si ii dam drumul cateva secunde pana devine foarte fin.


Intr-un pahar punem milkshak-ul de ananas, peste piure de kiwi dar usor sa nu se amestece cu bautura, iar deasupra sorbet de lamaie ce il va face racoros.

O bunatate pregatita intr-un timp foarte scurt. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Milkshake cu ananas, anason si sorbet de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

22.05.2013, 11:13

Multumesc Daria

epurasha2bb 1

25.05.2013, 09:51

mmm, dar ce-avem noi aicea? minunat!

Rocsi 1

25.05.2013, 21:51

Multumesc Roberta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Visinata