Mincare de urzici

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2010 | 13675 vizualizari

COMENTARII (18)

Teo 1

22.03.2010, 21:13

de cand s-a mutat Bunica in capitala pregateste urzicile in ''blender''!or fi mai bune?si daca tot ati adaugat putin usturoi ,asa cum imi plac si mie,mamaliga nu s-a copt?oricum e reteta ideala!

gaby_duceag 1

22.03.2010, 21:57

wow!ce pofta mi-ai facut!!!eu doar le oparesc,nu le fierb asa mult, isi pastreaza proprietatile,apoi le toc bine cu un cutit.in plus,fata de reteta aceasta,pun si hrean,ati incercat?

fluturas 1

22.03.2010, 22:05

Bunica,imi plac foarte mult urzicile cu mult usturoi si mamaliguta langa.
Vin la masa,cat fac eu pana la Bucuresti?

liana_geicu 1

22.03.2010, 23:02

Am gustat si eu saptaman trecuta urzici, foarte bune, weekend-ul viitor ma duc acasa si sper sa mai mananc!

nadina73 1

22.03.2010, 23:06

grozave si foarte sanatoase

Oana 1

22.03.2010, 23:25

Si eu am facut urzici, cu mamaliguta, delicioase! mie imi place sa pun leustean verde deasupra, dar nu am gasit la piata...eu le frec cu faina si malai, apoi le subtiez cu zeama in care au fiert. Si eu le oparesc si apoi le fierb o ora, pana este codita f. moale

theodora 1

23.03.2010, 14:22

vai... am luni de zile de cand poftesc la urzici, cred ca am sa o iau pe strazi ca nebuna dupa urzici da' nu sunt nicaieri ...le ador dar am si ffff multi ani sa nu mai mananc

Bunica 1

23.03.2010, 15:29

Fetelor si eu tot cu mamaliga le mananc, dar de data aceasta n-am avut timp sa fac mamaliga. Mi-era asa de pofta ca le-am mancat goale. Teo, le-am" blenduit", cum ar zice Miha, ca sa le fac mai repede. M-au furnicat mainile pana seara de la ele.

madi_marin 1

23.03.2010, 20:11

cu o pereche de manusi chirurgicale scapam de intepaturile urzicilor...

Oana 1

23.03.2010, 21:27

Mie mi le curata mama

Bunica 1

24.03.2010, 13:59

Daca esti fetita mamei...

Oana 1

24.03.2010, 16:37

Chiar azi mi-a spus ca mi-a mai curatat o tura de urzici

Bunica 1

27.03.2010, 17:24

Oana, fii atenta ca de luni nu se mai mananca urzici.

Oana 1

28.03.2010, 19:43

Buni, nu fac... dupa Paste...le bag in congelator...La multi ani

gaby_duceag 1

29.03.2010, 07:51

buniiiii,adica..de ce nu se papa urzici saptamana asta?habar nu aveam...

Bunica 1

31.03.2010, 21:09

S-a intrat in saptamana patimilor, cand Hrjstos a fost batut cu urzici.

RuxyRux 1

11.11.2010, 20:46

Vai cat imi plac, ce frumusete...si ce mult mai este pana la primavara!

Lau 1

27.03.2011, 17:18

bunnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu urzici