Mincare de urzici

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2010 | 10721 vizualizari

 

Gata, a venit primavara. Va sfatuiesc sa nu ratati urzicile ...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg urzici
  • 2 oua
  • o ceapa tocata marunt
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita de faina
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de urzici:

Se curata urzicile, obligatoriu cu manusi de menaj. Se fierb urzicile cam 90 de minute, apoi se separa de zeama (care este excelenta pentru o limpezire a parului) si se baga in blender. Se caleste ceapa taiata marunt, cind devine sticloasa se pun urzicile si se adauga un polonic de zeama din fiertura urzicilor. Se lasa la foc mediu, se adauga o lingurita de faina, se amesteca, iar cind urzicile sint scazute bine se pun doua oua si se amesteca bine.


Se adauga sare, piper si usturoiul verde tocat marunt, dar se poate si fara. Dupa preferinta.


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

Faina poate sa lipseasca, se adauga pentru a deveni mai cremoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de urzici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bunica 1

31.03.2010, 21:09

S-a intrat in saptamana patimilor, cand Hrjstos a fost batut cu urzici.

RuxyRux 1

11.11.2010, 20:46

Vai cat imi plac, ce frumusete...si ce mult mai este pana la primavara!

Lau 1

27.03.2011, 17:18

bunnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din clatite