Rosii umplute cu crema de branza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 6418 vizualizari

 

o sa trec cantitatile estimativ, pt ca eu am facut pt un nr mare de invitati.

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • pt crema de branza:
  • 200 g branza proaspata de vaca
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • 4 linguri de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Spalam bine rosiile, apoi cu un cutit special taiem rosiile in forma de floare. O sa iasa 2 floricele dintr-o rosie.


Pregatim crema de branza:


Amestecam branza cu smantana si un praf de sare, mixam bine. Dupa care adaugam piper si mararul taiat foarte fin.


Umplem jumatatile de rosii cu aceasta crema delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

elena1988 1

04.03.2011, 15:27

Cris2711 1

20.07.2011, 16:09

adicutza2007 1

13.11.2011, 11:23

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco