Saratele cu cascaval si chimen

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2015 | 9904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba 000
  • 1 cub drojdie
  • 350 g untura
  • 300 g telemea tare si sarata
  • 250 g cascaval Delaco DeFamilie
  • 2 oua
  • 500 ml lapte caldut
  • chimen
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval si chimen:

  • Intr-un castron punem faina....untura...telemeaua rasa...ouale....drojdia dizolvata in laptele caldut.
  • Framantam bine pana se desprinde de pe mana aluatul.
  • Adaugam putin ulei si mai framantam 2-3 minute.
  • Impartim in bilute si dam la frigider pentru a nu dospi.
  • Scoatem pe rand cate o biluta si intindem foi.... adaugam cascavalul DeFamilie ras pe razatoarea mica, presaram chimen...taiem cu pintenul fasii de aproximativ 2 cm latime si lungi cat un deget si le punem pe dosul tavii...unse cu putin ulei sau untura.
  • Dam la copt 20-25 minute.
  • Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Pofta Buna!!!

TIPS-URI

1

pt a va usura munca....puteti da aluatul prin masina de carne folosind forma speciala pt fursecuri...vor iesi putin mai groase insa delicioase :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci impanate cu piept de curcan