Mingiute de cascaval

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2009 | 4143 vizualizari

 

reteta o am de la soacra-mea care o are dintr-o revista... nu mai stim ce revista pt ca era o foaie decupata :D:D

 

INGREDIENTE

  • 250 g cascaval
  • 3 oua
  • 2-3 linguri cu faina
  • o legatura de marar
  • sare si piper
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mingiute de cascaval:


Cascavalul se da pe razatoare, pe ochiurile mici ale razatoarei. Doua oua se bat si se amesteca cu cascavalul. Se adauga faina usor pentru a nu face cocoloase si amestecand pana se incorporeaza bine.


Mararul se toaca marunt si se pune peste compozitie amestecand bine pentru a dispersa in mod egal mararul. Se mai pune sare si piper dupa gust.


Se fac mingiute mici care se dau printr-un ou batut, se pune sare si piper iar apoi se dau bine prin mult pesmet pentru a nu curge mai apoi cascavalul in momentul prajelii.


Intr-un ceaun se pune la incins ulei, sa fie destul de mult cat sa balteasca mingiutele.


Cand uleiul este foarte bine incins se pun mingiutele. Trebuie avut grija ca se fac foarte repede. De preferat ar fi ca mai intai sa faceti toate mingiutele si apoi sa le prajiti. Se scot pe niste servetele pentru a se scurge bine de ulei.


Se mananca atat calde cat si reci.



Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Mingiute de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionix 1

05.12.2009, 15:30

asa-i Rivka... mie-mi plac calde mai mult, desi pap mai putin pt ca-s prajite... dar sunt bune si nu absorb ulei mult... nu-s gretoase deloc...

brie 1

05.12.2009, 18:15

pana_luminita 1

05.12.2009, 23:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Taitei cu cartofi, de post

de vasimur 4

ieri la 20:04

Quiche cu legume

de Rocsi 9

pe 05.03 la 18:06

Tort cu jeleu de visine

pe 04.03 la 17:55

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Taitei cu cartofi, de post

de vasimur 4

ieri la 20:04

Quiche cu legume

de Rocsi 9

pe 05.03 la 18:06

Tort cu jeleu de visine

pe 04.03 la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi cu sos de ciuperci la cuptor