Mini fantezii cu marmelada

de Constelatialeu in Dulciuri, 19 Feb 2014 | 3725 vizualizari

 

Imi vin asa niste pofte ,nu va ambalati ca nu-s din alea cu ochisori....Mai tineti minte marmelada aia de pe vremea lui Cesca,aia calup,care o taiai cu`cutitul? Eu la aia am poftit si credeam ca lesin daca nu mananc nitica......i-am zis vanzatoarei sa-mi dea sa gust mai intai ,ca lesin....biata de ea o fi zis ca-s dusa....Marmelada am luat,am luat si niste aluat foitaj si mi-am satisfacut pofta....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj bella
  • marmelada de mere
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura lapte
  • zahar pentru pudrat
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini fantezii cu marmelada:

Am lasat aluatul sa se dezghete la temperatura camerei,l-am impartit in patratele mici,pe fiecare patratica am pus marmelada,am unit doua colturi si am uns cu ou.In tava de la aragaz am pus hartie de copt am asezat fanteziile si le-am bagat la cuptorul preincalzit,la foc moderat,pana s-au rumenit.Le-am scos din cuptor si le-am pudrat si mancat,ca nu mai aveam rabdare...

TIPS-URI

1

cand bagam tava in cuptor sub ea punem o craticioara cu apa,sa nu se arda pe fund fanteziile..

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini fantezii cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

anca_rm 1

20.02.2014, 14:02

aoleu ce fantezii

Lavinia 1

20.02.2014, 14:05

faine fanteziile ...

laura_n 1

21.02.2014, 14:56

)) ce fantezii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Foietaj din aluat cu gem de caise